BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Fyrspannsvägen 51

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 3935
  • 423
  • 3652
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade och fina 2a i Jarlaberg som ligger belägen i ett fantastiskt läge. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fin bostad i bästa läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. Mycket trevliga innegårdar med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler som boende i Jarlaberg har tillgång till. På enbart några minuter kan ni gå ner från innergården till Nacka strand där det finns trevliga restauranger och pendelbåten till City.

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök och en stor balkong med utsikt mot Stockholms inlopp. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning samt en stor klädkammare. Från hallen når man vardagsrummet som är rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt större sittgrupp, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. 

Vidare in i bostaden kommer man till köket som är generöst tillgaget med bra arbetsytor och förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. Stor matplats till större sällskap intill det härliga burspråket.

Bostadens sovrum är stort och bra planerat. Här kan man enkelt få plats med dubbelsäng och förvaring. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring samt tvättmaskin. 

Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

 

- En av Jarlabergs bästa lägen

- Välplanerad 2a med optimal planlösning.

- Stor balkong i fantastiskt läge med utsikt mot Stockholms inlopp

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.