BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ursvik

Oxenstiernas Allé 23

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna bostad bjuder på välplanerade kvadratmeter, god förvaring och en mysig balkong i sydväst där man njuter av solen större delen av dagen. Perfekt bostad för paret eller barnfamiljen då man har ett stort badrum med tvätt och torkmöjligheter, golvvärme och spotlights. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två separata sovrum med plats för dubbelsäng resp. enkelsäng och förvaring samt ett stilrent kök med goda arbetsytor och gott om förvaring. Varmt välkomna på visning!

*Härligt ljusinsläpp
*Goda förvaringsmöjligheter
*Fönster i flera väderstreck
*Trevligt disponerade kvadratmetrar
*Öppen planlösning
*Ljusa ytskikt
*TM / TT / DM
*Värmegarage i föreningen
*Tvättstuga? i föreningen
*Lugn innergård

Förråd
Till bostaden tillhör ett förråd.

Parkeringsplats
Parkeringsgarage finns i föreningen och kostar ca 1060kr, boendeparkering via Sundbybergs stad kostar ca 600kr.

Kommunikation
Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice
På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym. Från Ursvik är det lätt att ta sig till shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of Scandinavia.