BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Blecktornsstigen 10

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 2947
  • 567
  • 3080
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Söders mysigaste och vackraste kvarter! I ett högt och ljust läge finner ni på högsta våningen denna underbara genomgående tvårumslägenhet med fönster i två väderstreck samt med fantastisk utsikt och ingen insyn. I denna bostad möter klassiskt formspråk anno 1925 toppmoderna material- och designval. Belägen i en populär brf i ett lugnt och grönt område med närhet till allt Södermalm har att erbjuda.


Stora vackra fönsterpartier vetter mot lummiga Blecktornsparken ger ett väldigt gott ljusinsläpp och skapar en härlig rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och önskad mediamöbel. Tidlöst och klassiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Rogivande sovrum med stor garderobsvägg för klädförvaring. Fint helkaklat och renoverat badrum med dusch. Lägenheten är i genomgående gott skick, här kan både den kräsne singeln eller paret flytta in och trivas!

Här bor ni i ett omåttligt populärt område med sina vackra 20-talshus, gräsytor och små parker lugnt och skönt men ändå i närheten av Söders puls.

- 20-tals detaljer
- Takhöjd 2,70
- Vackra fönster
- Vackra trägolv i mycket gott skick
- Klassiskt och tidlöst kök
- Bredband & TV ingår i avgiften
- Goda förvaringsmöjligheter
- 2 Vindsförråd till lägenheten
- Stambyte 2018
- Lugnt läge men ändå närhet till Söders puls
- Trevlig förening med stor lummig innergård både på fram- och baksida

Välkommen på visning!