BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Tollare

Tollareslingan 5, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 107 kvm
  • 5.750.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga 4:a om 107 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill du bo med hög standard, sjöutsikt och balkong så har du hittat rätt!

Perfekt planerad bostad med flera bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch, badkar, tvätt och torkmaskin, en trevlig balkong med sjöutsikt och sydvästläge och en magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet är öppet med utsikt. Intill finns ett rum som avskiljs med dubbeldörrar. Rummet  kan användas som arbetsplats, sovrum eller varför inte en läshörna.

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för 6-8 personer. Master bedroom rymmer stor säng och har en klädkammare med snygg heltäckningsmatta. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar. 

Bilderna är ett ihopplock från flera lägenheter i projektet. Se planlösning för att se hur bostaden är planerad.

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt & sydvästläge
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- Stor klädkammare & förråd i bostaden