BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Mariatorget

Högbergsgatan 66C, Gårdshus

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 4189
  • 695
  • 1846
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en denna vackra sekelskifteslägenhet från 1906 belägen i gårdshus, ett stenkast från Mariatorget. Under sommarhalvåret avnjuter ni er frukost på balkongen med kanske Södermalms trevligaste innegård nedanför. Slå dig ned och njut! Vackra sekelskiftesdetaljer så som vitlaserade plankgolv, högt i tak, spegeldörrar i kombination med ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck som skapar en fantastisk rymd i hela lägenheten. Nyligen renoverat badrum från 2020 i stilren design. Belägen i en gemytlig förening med god ekonomi.

I denna unika lägenhet finner ni en optimal planlösning med ett stort och luftigt kök med gott om plats för 4 till 6 personer samt goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Köket har all maskinell utrustning så som kyl och frys, spis, ugn, micro, fläkt och diskmaskin. Vardagsrummet är ljust och kan ledigt möbleras med soffa, soffbord samt tv-bänk. Från vardagsrummet når du ett rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring via garderobsvägg. Via dubbeldörr nås den idylliska balkongen, solen når balkongen under förmiddagen, sommartid. Här kan ni inta både morgonkaffet och lunch i sällskap av solljuset. Entrén har goda avhägningsmöjligheter för ytterkläder. Badrummet är totalrenoverat från 2020 i en stilren design. Här finns dusch, handfat, golvvärme, wc och handdukstork.

Detta är sammantaget en sekelskiftesdröm som passar både singeln och paret i ett av Södermalm mest eftertraktade kvarter.

- Sekelskiftesdetaljer så som plankgolv, högt i tak och spegeldörrar
- Belägen i gårdshus
- Solig balkong mot grönskande innergård
- Gott om förvaring
- Förening med god ekonomi
- Stenkast från Mariatorget