BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 13, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 17277
  • 1175
  • 3952
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp i huset finner ni denna otroligt välplanerade och ljusa tvåa med en fantastisk terrass om ca 21kvm mot innergården. Med sina välplanerade 48 kvadratmetrar bor du i ett attraktivt läge nära vatten, natur och Söders citypuls, allt inom gångavstånd.

Välkomnande hall med plats för avhängning i form av både hatthylla och garderob. Badrummet ligger i direkt anslutning och är helkaklat med golvvärme, handdukstork, dusch, WC, handfat med kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. 

Här bjuds på en social planlösning med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Tack vare de stora fönsterpartierna och generösa takhöjd känns det väldigt luftigt och rymligt. Stilrent och praktiskt med integrerade vitvaror som diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro, kyl och frys. Naturlig matplats invid kök samt flexibel möbleringsmöjligheter i vardagsrum. Utgång till härligt stora terrassen i öst som blir som ett extra rum med trevlig utsikt mot innergård och kajen.

Sovrummet ligger avsides och ostört, även här med fönster mot föreningens innergård. Mycket bra förvaringsmöjligheter finns i form av hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Sammanfattningsvis en mycket välplanerad och trevlig tvåa med hissen som går hela vägen ner till garaget och dessutom ligger förrådet lägg tillgänglig våningen nedanför.