BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariaberget

Brännkyrkagatan 40, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 5250
  • 618
  • 12313
Värdera din bostad

Beskrivning

Unikt tillfälle att få bo på Mariabergets vackraste 2:a med alla rätt! Möjlig 3:a. Vardagsrummet har parfönster och går enkelt att dela av till två rum! Balkong, fungerande kakelugn, parfönster, generös takhöjd endast ett stenkast från Mariatorget. Denna fina lägenhet från 1929 är belägen bland kullerstensgator i kulturkvarter. Optimal planlösning och gott om välbevarade originaldetaljer såsom höga golvlister, fiskbensparkett, speglade nischer och generös takhöjd! Högt och tyst belägen med fönster i två väderstreck! 

Hall
Välkomnande och yteffektiv hall som öppnar upp bostaden på ett ljust och välkomnande sätt. Plats för ytterkläder och skoförvaring direkt till höger. Hallen leder in till köket.

Kök
Fint och stilrent kök med gott om plats för förvaring i över- och underskåp. Kyl, frys, diskmaskin, ugn samt spis! Mysigt med ett fönster mot mysiga innergården. Här i köket har man plats för ett matbord om man så önskar. 

Vardagsrum
Otroligt vackert allrum med fantastisk karaktär. Två generösa fönster, fiskbensparkett på golv och fungerande kakelugn, gör detta till ett rum man verkligen vill njuta av. Rummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp och ett större matbord. Detta rum går enkelt att dela av till två rum för den som önskar. 

Sovrum
Mysigt sovrum med vackra väggar i målade med kalkfärg. Här sover man mot lugna och tysta innergården. Plats för större dubbelsäng samt hel garderobsvägg. Härifrån når man lägenhetens badrum. Dörr ut mot balkongen. I sovrummet är det perfekt att ha en arbetsplats i garderoben. 

Balkong
Mysig balkong mot charmiga innergården som för tankarna till Frankrike. Här kan du njuta av kvällssolen. 

Badrum
Stilrent och renoverat badrum med helkaklade väggar och klinker på golv. Dusch med glasvägg. Spegelklätt badrumsskåp och kommod undertill.