BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Lustigkullavägen 6, 1,5 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 3791
  • 373
  • 3093
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett lugnt och trivsamt läge mot mysiga gårdar återfinns denna mycket stilsäkra hörnlägenhet. Här kan du njuta av generös takhöjd och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck samt en trevlig balkong som bjuder på lite eftermiddags-/kvällssol om sommaren. Bostaden har under de senaste åren renoverats på ett stilfullt sätt med ett nytt och modernt kök från 2018 samt smakfulla färg- och materialval. Här finns även fina detaljer såsom vitmålat trägolv i original, helglasade dubbeldörrar mot balkong samt mycket smarta förvaringslösningar i form av en stor walk-in-closet i sovrum samt platsbyggda förvaringsmöbler i hall och kök. Lägenheten har ett väl tilltaget vardagsrum med fint hörnfönster och stora sällskapsytor samt ett rymligt och rogivande sovrum. Vidare finns ett stort och helkaklat badrum som är utrustat med bl.a golvvärme och tvättmaskin.

Lägenheten är belägen i en mycket trevlig förening i fin funkisfastighet med mysig gård som är mycket uppskattad av de boende. Trivsamt läge på lugn återvändsgränd som ansluter till en trevlig parkväg som leder till fina Sannadalsparken.

Här bor du i hjärtat av Gröndal med nära till allt och lite till - Mälaren, city, naturområden, klipp- och strandbad, konditori, caféer, restauranger, mataffärer, gym, bibliotek, populära förskolor och skolor samt bra kommunikationer med kort promenad till tvärbana och bussar. Endast några minuter till närmaste badbryggan för härliga morgon- och kvällsdopp. Promenadavstånd till mysiga Vinterviken samt Liljeholmen med bl. a T-bana och stort köpcentrum.

- Mycket trivsam hörnlägenhet mot gård
- Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck
- Underbar balkong med lugnt läge
- Vacker utsikt mot grönskande gårdar om sommaren
- Smakfullt renoverad under de senaste åren
- Modernt och välutrustat kök från 2018
- Väl tilltaget vardagsrum med stora sällskapsytor
- Rogivande sovrum med ingång till stor klädkammare
- Fina, vitmålade trägolv i original
- Trevlig funkisfastighet med mysig gård
- Lugnt och tyst läge vid återvändsgränd
- I hjärtat av Gröndal med närhet till kommunikationer och service
- Direkt närhet till caféer, restauranger, mataffär, gym och bibliotek
- Nära till Mälaren med badmöjligheter och fina strandpromenader