BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Ingemarsgatan 2

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

*LÅG AVGIFT
*STORT BADRUM
*WALK IN CLOSET
*ÄKTA FISKBENSPARKETT
*GARAGEPLATSER I FÖRENINGEN
*GÅNGAVSTÅND TILL STUREPLAN
*BRA FÖRENING MED GOD EKONOMI


På ett av Stockholms bästa lägen finner du denna stilrena bostad med härlig vy mot populära Birger Jarlsgatan. Bostaden fördelar sig över 54 välplanerade m² och är belägen på första plan. Hiss finns. Här bor du med en härlig rymd och ljus och gott om sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och härligt ljusflöde. Bostaden erbjuder ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp, tv hörna, matgrupp och andra möbler om så önskas. Vitlaserad fiskbensparkett som även är genomgående i hela bostaden, en välkomnand hall med förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, smakfullt  kök i vitt med grått kakel och mörk arbetsbänk i massiv ek. Stort badrum med jacuzzi, handdukstork, golvvärme, tvätt&tork. I det mysiga sovrummet finns det plats för dubbelsäng, förvaring och större fönsterparti. Bostaden är belägen i närhet till grönområden som Hagaparken och Humlegården men även väldigt central med promenadavstånd till Stureplan och Odenplan.

Förråd
Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Parkeringsplats
Finns 37 st parkeringsplatser (19 enkelplatser, 8 dubbelplatser samt 2 mc-platser) i föreningens egna värmegarage och kostar ca 2000kr att hyra per månad. Önskar man boendeparkering så finns även det. Tillstånd utfärdas av Stockholms stad, information finns på deras hemsida: parkering.stockholm/boendeparkering/

Kommunikation
För pendlare är läget ypperligt med smidigheten att ta sig ut på motorvägen. Närhet även till högskolor såsom Kungliga tekniska högskolan, Handelshögskolan samt Stockholms universitet. På ett fåtal minuter når man goda kommunikationer i form av ett flertal busslinjer samt tunnelbanan och pendeltåg.

Närservice
Mycket populärt område med ett av Stockholms mest intressanta restaurangkvarter, Meno Male, Agrikultur (Michelinstjärna), Jim & Jakob, Svartengrens, Balzac, MAHALO och populära Pom & Flora med flera. Finns även stora välsorterade matbutiker som ica, coop, SATS, apotek, systembolag m.m. På kort promenad ligger härliga grönområden som Hagaparken och Brunnsviken med badmöjligheter, kanotuthyrning och tennisbanor. Lill-Jansskogen med mysiga promenadstigar och Vanadislunden med äventyrsbad, restaurang och bar.

Övrig info
Bostaden disponeras som 2 rok men är 1 rok enligt lägenhetsförteckningen.