BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Rålambsvägen 69, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna Fredhällspärla med sjöglimt! Här bor du i en perfekt planerad tvåa högt belägen två våningar upp. Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från byggåret så som stora fönster, högt i tak samt fin fiskbensparkett i original. Huset är beläget på ett av Fredhälls bästa lägen med fina badklippor strax utanför porten. Rymlig balkong som vetter i västläge där du kan njuta av solen från tidig eftermiddag och hela kvällen sommartid!

Köket är fint renoverat och erbjuder gott om arbetsytor på köksbänken i trä samt förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys, integrerad kaffemaskin samt diskmaskin.

Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett mycket fint ljusinsläpp från stora fönster som vetter mot vattnet. Här erbjuds  flexibla möbleringslösningar och i dagsläget ryms här en soffa med tillhörande möblemang samt matplats. Ett stort fönsterparti, dubbelbalkongdörrar ger ett fint ljusinsläpp med sjöglimt.

Från balkongen har du utsikt mot Solstugan och Fredhälls badklippor. Här kan man njuta av sol samt väl tilltagen yta som gör det enkelt att möblera valfritt.

Sovrummet är smart planerat och här finns gott om plats för en större säng. Ett stort fönster ger ljus och här har du utsikt mot grönska.

Badrummet ligger i anslutning till hallen och renoverades i samband med stambyte i fint skick. Klinker på golvet och kakel som klär väggarna. Här inne återfinns wc, badkar samt handfat med kommod. Allt är i ett mycket fräscht utförande. I hallen finns gott om förvaringsutrymme. Till lägenheten hör ett källarförråd. Säkerhetsdörr.

En lägenhet som passar utmärkt för dig som vill bo naturnära men med närhet till det mesta, Kristinebergs tunnelbanestation ligger ca 3 min från porten. Lägenheten är perfekt planerad och passar lika bra för såväl en person som för ett par. Flexibelt tillträde.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!