BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Vindragarvägen 2, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Med insynsskyddat läge ligger denna mycket trivsamma och stilsäkra 2:a med underbart ljusinsläpp och fri utsikt mot grönskande gård om sommaren. Lägenheten är ytterst väldisponerad med stora sociala ytor tack vare öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostaden har en generös takhöjd om ca 2,70 m och är smakfullt renoverad under de senaste åren med genomtänkta lösningar och behagliga färgval samt ett stilrent kök från 2018/2019. I lägenheten finns även fina originaldetaljer bevarade såsom vackert parkettgolv i vardagsrum, garderober i hall samt fönsterbrädor i sten. Vidare finns ett mysigt och lagom stort sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även ett rymligt badrum samt hall med goda förvaringsmöjligheter.

I huset finns en gemensam takterrass i soligt läge med fantastisk utsikt över Stockholm. Lägenheten är lugnt och trevligt belägen med mysiga, grönskande gårdar utanför porten. Stor och stabil HSB-förening med många bekvämligheter såsom hiss, övernattningsrum, festlokal, styrketräningsrum samt odlingslådor, grill och roddbåt. Föreningen har god ekonomi med låg belåningsgrad samt äger marken.

Underbart läge intill vattnet på idylliska Reimersholme med direkt närhet till vacker natur, badplatser, båtklubb, motionsspår, fina promenadstråk samt nära till mysiga Långholmen. Kort promenad till storstadspuls i trendiga Hornstull med mängder av trevliga restauranger, barer och caféer samt stort köpcentrum med flertalet butiker och övrig service. Bra kommunikationer med bussar i området samt promenadavstånd till T-bana.

- Mycket stilsäker och väldisponerad 2:a
- Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Insynsskyddat läge och fri utsikt mot gård
- Stilrent kök som renoverades 2018/2019
- Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök
- Vackert parkettgolv i original i vardagsrum
- Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng
- I huset finns en takterrass i soligt läge med fantastisk utsikt
- Trevlig förening med bl. a övernattningsrum och roddbåt
- Föreningen har låg belåningsgrad och äger marken
- Mysigt belägen på lugn gata med sjönära läge
- Badmöjligheter och fina naturstråk runt knuten
- Nära till storstadspuls i trendiga Hornstull