BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 40, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 3720
  • 576
  • 2060
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt upp på våning sex finner ni denna otroligt ljusa och välplanerade trea med loggia. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och ett stort helkaklat badrum. Fastigheten är från 2008 med nyproduktionens samtliga bekvämligheter såsom stor hiss och garage i huset. Belägen ett stenkast från Skanstull och endast ett fåtal meter till solbryggorna och härliga promenadstråk längs vattnet. 

Välkomnande hall med plats för hallmöbel och avhängningsmöjligheter finns i form av garderober samt hatthylla. I direkt anslutning ligger badrummet, helkaklat i vitt och grått med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin (2018) och torktumlare (2018). Badkar får även plats om så önskas.

I entrén möts ni av ett fantastiskt ljusflöde som följer med i resten av lägenheten. Tack vare den öppna planlösningen och med fönster från två håll känns det otroligt ljust och luftigt. Här bjuds på ett välutrustat kök med vita köksluckor och bänkskiva i grå laminat som snyggt bryter av. Full maskinell utrustning som spishäll, varmluftsugn, fullstor kyl och frys (2018), mikro och diskmaskin. Plats finns det gott om för både stor soffgrupp och tv-möbler samt matbord för stort sällskap. Utformningen av fönsterväggen blir som ett litet burspråk med härlig utsikt över allén, takåsar, himmel och mellan husen ser man Hammarbykanalen.

Vidare in finner ni två ordentliga sovrum, varav ett master bedroom med utgång till loggian, som blir en förlängning av rummet och lägenheten. Eftersom den är inglasad blir det som ett extra utrymme med möjlighet att utnyttjas som balkong året runt eller härligt arbetsrum för den som jobbar hemifrån.

En mycket ljus och unik lägenhet med parkettgolv och vitmålade väggar i samtliga rum. Läget är kanon i Hammarby Sjöstad med närhet till bl.a. välsorterad ICA-butik och kommunikationer i form av tvärbana, buss och båt. I framtiden kommer även tunnelbanan att finnas väldigt nära.

- Högt upp i huset
- Genomgående ljusa ytskikt med ekparkett i samtliga rum
- Fönster i två väderstreck
- Garage i huset   
- Stor och trevlig innergård med flera sittgrupper och grillplats 
- Välskött förening som nyligen sänkt avgiften