BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Harpsundsvägen 145

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • Såld
  • 5157
  • 841
  • 2405
Värdera din bostad

Beskrivning

STOR DRÖMTVÅA HÖGT UPP I HUSET MED BALKONG!

Här har du lägenheten med många plus. Rakt igenom är den i gott skick och har alla kvadratmeter på rätt ställe. Helt enkelt ett hem för dig med högt ställda krav och för dig som vill bo med lyxig känsla. Kort sagt är detta ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Bra förening med låg belånig!

Lägenhetens luftiga planlösning inbjuder till trivsamt umgänge och gör detta till ett hem utöver det vanliga. Köket är ljust och rymligt med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter samt en härlig och stor matplats. Vardagsrum med magiskt ljusinsläpp från stora fönster och utgång till den rymliga balkongen. Sommartid är det troligtvis rummets direktaccess till den mysiga balkongen som uppskattas mest. Sovrummet är stort och har plats för större säng och annat möblemang. Smakfullt badrum med dusch, golvvärme och tvättmaskin.

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och Stockholms största skatepark (High Valley) finns här. Tunnelbanan finns inom några minuters promenad bort och tar dig till stan på bara 19 minuter. I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen!

Varmt välkomna på visning!