BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stuvsta

Stationsvägen 32

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 5250
  • 577
  • 924
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna fräscht renoverade pärla med närhet till allt. Mycket bra planerad lägenhet med balkong ett stenkast ifrån Stuvsta C och kommunikationer.

Entré/hall 
Välkomnande entré med plats för hallmöbel och ytterkläder. Vitmålade väggar, sänkt tak med spottar och exklusivt trägolv. Praktisk klädkammare som rymmer gott om förvaring.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flera fönster. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Vitmålade väggar, sänkt tak med spottar och exklusivt trägolv. Utgång till balkong vänd mot gård.

Sovrum
Rymligt och fint sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Nymålade väggar och exklusivt trägolv. Stor platsbyggd garderobsvägg med spegeldörrar.

Kök
Snyggt kök i modern stil. Gott om förvaring i flertalet skåp i brunt och vitt. Vitt kakel ovan bänkskivan samt mosaik ovan spishällen. Full maskinell utrusning ifrån kända varumärken. Kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn, diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar sänkt tak med spottar och exklusivt trägolv. Fint ljusinsläpp från ett fönster.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker på golv samt kakelplattor på vägg. Handdukstork, tvättställ, belyst spegel, väggskåp, wc och dusch. Här finns också en kombinerad tvättmaskin och torktumlare för full komfort.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i en omtyckt förening med ett toppenläge där man har nära till allt!