BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Korphoppsgatan 33, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 39.4 kvm
  • Såld
  • 10124
  • 2030
  • 4826
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och otroligt välplanerad 1,5a som disponeras som en 2a med öppen planlösning och tilltagen takhöjd samt underbart läge helt utan insyn mot föreningen innergård. Dessutom med en terrassliknande balkong som går längs med hela lägenheten med sol från eftermiddag till kväll. Fina ekparkett (enstavs) i hela lägenheten med vitmålade väggar. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten dessutom.

Modernt och stilrent kök och gott om arbetsytor samt skåpsförvaring med snygg och tålig komposit bänkskiva ovan.  Integrerade vitvaror i form av bl.a. inbyggd diskmaskin, kyl/frys, ugn och häll. I vardagsrummet finns goda sällskapsytor och här inne är rymden extra påtaglig med en härlig takhöjd samt stora helglasade balkongdörrar som släpper in magiskt ljus. Den otroligt härliga balkongterrassen blir som ett extra rum på vår och sommarhalvåret med gott om plats för loungemöbler och matgrupp samt gasolgrill.  Sovrummet välplanerad med plats för dubbelsäng och garderober. Badrummet är stilrent och utrustat med dusch, handdukstork och tvättpelare.

Detta är en lägenhet du med säkerhet kommer att trivas om du letar efter ett modernt boende nära kommunikationer, vatten, samt natur men även med citypulsen alldeles runt hörnet. Mycket populär förening med god ekonomi.

Välkommen hem!