BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm Högalid

Verkstadsgatan 5, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en charmig och ljus 2:a på bästa läge i Hornstull. Lägenheten är optimalt planerad med fina ljusinsläpp tack vare flera stora fönster. Hemmet präglas av bevarade detaljer från husets byggår såsom fönster med spröjs och djupa nischer och generös takhöjd.

Lägenheten är välplanerad och allt man kan önska inryms. Väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning mot köket, med gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusa skåpsluckor. Fräscht, helkaklat badrum och gott om förvaringsmöjligheter i den inbyggda klädkammaren samt garderob i sovrummet. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. 

Mycket välskött och populär förening som äger marken, och som har många stora renoveringar bakom sig. På Verkstadsgatan har du lika nära till stora grönområden och promenadstråk på Långholmen och i Tantolunden som Hornstulls strands glittrande vatten. Under sommarhalvåret har man gångavstånd ner till badplatserna på Långholmen och Tantolunden. Ett par minuter från porten når du även Hornstulls galleria med sitt stora utbud av butiker, prisade restauranger och caféer samt bästa möjliga kommunikationer med både T-bana och flertalet bussar.

Varmt välkomna på visning!