BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Hedenströms väg 13, 3 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt bra planerad 4:a högt upp i huset med viss sjöutsikt och bostaden släpper in ett otroligt ljus både från öster och väster. Ingen direkt insyn i lägenheten och planlösningen är optimal. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol hela dagarna. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av inbyggda garderober av Marbodal. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong i ett härligt västerläge. Balkongen är inglasad och rymmer en sittgrupp, grill och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpluckor och bänkskiva i grå laminat. Den maskinella utrustningen består av en fullstor kyl och frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och induktionshäll. Samtliga vitvaror är rostfria. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre sovrum. Ett master bedroom som rymmer större dubbelsäng och har goda garderobsutrymmen både längs väggen och i intilliggande klädkammare. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge med behaglig förmiddagssol och fin utsikt ner mot vattnet vid Lännerstasundet. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter och en grill. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum är lite mindre men rymmer en dubbelsäng, garderob och ett mindre skrivbord. Vid master bedroom finns en stor klädkammare med praktiskt ELFA garderobssystem.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, badkar med dusch, handfat, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har också en gästtoalett med handfat och toalett.

Båtplats finns då och då lediga i området några hundra meter från bostaden. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och Sjökrogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

Ett förråd tillhör bostaden på ca 4 kvm. 

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Högt upp i huset
- Två stora balkonger med fin utsikt och sol hela dagen
- Till bostaden ingår ett förråd om ca 4 kvm
- Parkering i garage finns att tillgå
- Övernattningslägenhet finns att hyra
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten, restaurang Bruket nyöppnat nere vid vattnet
- Kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen
- Buss kommer att gå precis utanför porten