BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarbyhöjden

Lidköpingsvägen 25

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 4668
  • 1002
  • 2587
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna sociala och fina 3a.

Mycket välplanerad och för området ovanlig öppen planlösning vilket gör det till en social och perfekt lägenhet för umgänge och samkväm. Ett suveränt kök med en köksö på nästan 2,5 meter och 3 kvm, som verkligen är optimal för matlagning och långa fikastunder. Mycket välplanerad är det som bäst beskriver ditt nya hem - samt förstås det utmärkta skicket, fönster från fler väderstreck vilket verkligen skapar en ljus och luftig känsla - harmonin är påtaglig. Här får man en modern lägenhet som renoverats med varsam hand och med en smart och social planlösning mellan kök-matplats-vardagsrum. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten - du slipper se fula element och möblerbarheten blir ännu bättre. Möjligt göra en mini-3a eller alkovlösning om så önskas. Lägenheten ligger med ett bra läge med några minuters promenad till t-bana och bussar var också butiker och service finns. Härliga omgivningar i Hammarbyhöjden med utsikt över omgivningarna och gångavstånd till Nackareservatet och Hammarbybacken. Stabil bra förening. Ett boende att trivas i året runt!

- utmärkt skick
- möjlig 3a
- egen ingång
- öppen planlösning 
- elegant badrum
- golvvärme i hela bostaden

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Underbart rum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren som släpper in ljus samt förstås den öppna planlösningen och köksön på ca 3 kvm vilket verkligen är en plats för matlagning och social samvaro - harmoni är ordet. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Sovrum – Rogivande och lugnt
Ett väl planerat sovrum med plats för dubbelsäng, bra förvaring i garderobsvägg, skönt värmegolv. Rogivande och trivsamt. 

Kök – Modernt & socialt
Renoverat och modernt kök med en suverän köksö som verkligen är hjärtat i lägenheten och var matlagning, umgänge, bakning har en självklar plats. Öppen social planlösning mot vardagsrummet och perfekt plats för mästerkocken att briljera.  Köket är generöst med suveräna arbetsytor och förvaringsmöjligheter, bland annat i köksön. Köksutrustningen består av diskmaskin, häll, spisfläkt, kyl/frys samt inbyggd ugn.

Badrum – Rymligt och fräscht
Väldisponerat stambytt och modernt badrum med helkaklade väggar, varav den ena är glasvägg, samt klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, handdukstork, tvättställ med tillhörande underskåp.  

Entré – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande liten entré som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt den öppna planlösningen. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd på ca 4 kvm.