BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 13

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 5599
  • 444
  • 4785
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a helt utan insyn från gatan med stor uteplats i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en trivsam 3:a om 85 kvm och med en stor insynsskyddad uteplats där du njuter av solen från tidig morgon till lunch. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med snyggt klinkergolv i grått. Här erbjuds goda avhängningsytor och förvaring i garderob. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt, här slås man av ljuset och den trevliga öppna planlösningen. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp, arbetshörna och annat möblemang. Intill ligger köket som har vita luckor, stänkskydd som är helkaklat i vitt och bänkskiva i trä. Här finns vitvaror som diskmaskin, kyl & frys, inbyggnadsugn i rostfritt, induktionshäll och fläkt i rostfritt. Via köket tar vi oss ut på den trevliga uteplatsen med trätrall. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, matplats och odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Slå dig ner och njut av en kopp kaffe medan barnen lekar lugnt på den trygga innergården bland fruktträd eller i sandlådan. I bostaden finns två stora sovrum. Master bedroom rymmer dubbelsäng och förvaring. Det andra sovrummet används idag som barnrum och rymmer säng, skrivbord och plats för lek. Badrummet är kaklat i vitt med klinkergolv i grått. Här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare, takdusch, vägghängd toalett, handfat med kommod i vitt, handdukstork och snygg infälld hylla i natursten mot stor spegel. Lägenheten ligger trivsamt mot stillsam innergård och i suterräng mot lugn gata utan insyn från vardagsrum och sovrum.

Föreningen är en stabil HSB-förening med ett kvm/lån om 6723 kr (2020).

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns även en nyrenoverad lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!