BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Atlasområdet

Vulcanusgatan 10, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 34 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld
  • 858
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade minitvåa belägen högt upp i fastigheten i charmiga Atlasområdet. Bostaden bjuder på en kombination av modernt och tidstypiskt. Bevarade 20-talsdetaljer som vacker fiskbensparkett, stora spröjsade fönster och tilltagen takhöjd möter ett smakfullt renoverat kök från 2019 med detaljer i mässing. Köket är komplett och har goda arbetsytor, generös förvaring och diskmaskin. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och en härlig rymd med plats för både soffgrupp och matgrupp tack vare den sociala planlösningen. Ljust och rofyllt sovrum med stort fönsterparti och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med WC, handdukstork och dusch.  

BRF Loket 26 är en äkta förening som äger marken. Föreningen är stabil och lågt belånad. Fastigheten har en liten förgård på framsidan och en trevlig innegård med grönska och planteringar under årets varmare månader med tillgång till utemöbler och grillmöjligheter. 

Här bor du på lugn och trivsam gata i pittoreska Atlasområdet. Det är ingen slump att detta idylliska kvarter även är känt som ”Lilla Paris” och präglas av charmiga fastigheter från 1920-talet. Läget är svårslaget för den som vill bo centralt men samtidigt undangömt stadspulsen med direkt närhet till Sankt Eriksplan med all tänkbar service, ett stort restaurangutbud och Vasaparken runt hörnet. Någon minut bort ligger populära Rörstrandsgatan med sitt stora utbud av omtalade restauranger och mysiga caféer. Bättre kommunikationsmöjligheter är svårt att få med Sankt Eriksplans T-bana precis över gatan och ett flertal stadsbussar samt flygbussar mot Arlanda.

Helt klart ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

- Charmiga Atlasområdet
- Högt läge i fastigheten
- Generös takhöjd
- Spröjsade fönster
- Vacker fiskbensparkett
- Stabil förening i välskött fastighet 
- Smakfullt renoverad 2019
- Goda kommunikationer