BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skuru

Skurusundsvägen 35

  • 6 rum och kök
  • 150 kvm
  • Såld
  • 7689
  • 124
  • 14396
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjligheternas villa från 1969 i ett centralt läge mitt i Skuru. Tidstypisk, fräck arkitektur med stora perspektivfönster mot trädgården på den skyddade baksidan och två murade eldstäder. Villan är på totalt 172 kvm och har utöver det ett väl tilltaget vidbyggt garage om 37 kvm med indraget vatten. Då takhöjden är 2,5 m i båda villans plan och man har fönster i alla väderstreck blir känslan rymlig.

Hemmet står inför ett renoveringsbehov då det mesta är av äldre snitt á la tidigt 80-tal och vissa delar är helt original 1969. Här kan man utan att ha dåligt samvete förnya efter eget tycke och smak. Villans och garagets tak är dock relativt nyligen omlagda (2014, respektive 2009). Se de härliga ytorna och den fina kopplingen till baksidans trädgård. Se det härliga läget mitt i Skuru. Och måla din egen tavla.

Njut av en stor, solig altan ovan garaget. En plan gräsmatta på villans baksida bjuder in till lek och ramas in av uppvuxna träd och buskar som skapar en avskild oas om sommarhalvåret.

På villans över plan är kök och ett stort vardagsrum med eldstad beläget. Här finns även ett sovrum och ett väl tilltaget badrum. Entréplanet hyser två till tre sovrum samt en gillestuga med murad eldstad. Här är även en rad praktiska utrymmen belägna så som pannrum, tvättstuga med dusch, gäst-wc och förråd.

Här bor man endast ett par minuters promenad från Borgvallaskolan, Utskogens förskola och busshållplats med buss till Slussen på 17 minuter. Båtklubben och badbryggan längst ner på Drottningshamnsvägen nås snabbt via en trappa från Sköldungavägen.