BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 63, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 5960
  • 229
  • 1384
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och fin bostad på tredje våningen i huset med ett soligt västerläge på balkongen! Bostaden är belägen i en hörna med fönster i två vädersträck. Inglasad balkong vilket blir en förlängning av vardagsrummet. Dessa balkonger är 30cm djupare än de andra föreningars. Varmt välkomna, måste upplevas på plats!

Bostaden är smakfullt renoverad med stora generösa rum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerat sovrum som går att dela av till två mindre. Snyggt uppfräschat kök i originalstomme som är fullt utrustat maskinellt med, spis, spisfläkt, kyl/frys och ugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till mysig balkong. Plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett perfekt västerläge högt upp i huset där du kan koppla av i solen med en måltid eller fika.

Badrummet är i välhållet skick från stambytet. Perfekt planerat med tvättmaskin, torkskåp och yta för förvaring. Handfat, spegelskåp ovan med belysning, dusch och wc. Plats finns för badkar.

Bostaden har fina golv av ekparkett och boklaminat och klinker i kök. Ljusa väggar och tak. I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor. 

Fantastisk förening där allt är inkluderat i avgiften såsom värme, vatten, kabel tv, bredband, elnäthandels avgiften och elförbrukningen kommer som ett tillägg på avin med väldigt förmånliga priser. Det enda man behöver teckna är en egen hemförsäkring. Föreningen har parkeringsplats för endast 1500 kr/år, övernattningslägenhet och 30 cm djupare balkonger än andra föreningar i Orminge.  

- Stambytet köket är redan klart
- Stor och luftig 2:a, möjlig 3:a
- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Två fina boulebanor finns i området
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Aktiv Seniorförening
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm finns att hyra