BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Stora Kvinns väg 68

  • 3 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 67.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En trappa upp i huset finns den här underbara bostaden som det bara är att flytta in i! Nuvarande ägare har låtit renovera köket samt byggt ett extrarum. Bostaden har smakfulla färgval samt ett fint ljusinsläpp. Det som vidare utmärker bostaden är den stora balkongen med härliga soltimmar. Attraktivt läge med parken precis runt husknuten. 

Omtyckt förening bestående av fyra huskroppar om totalt 91 bostadsrätter. Föreningen äger marken, har cykel- och barnvagnsförråd samt tillgång till garageplatser. Till respektive lägenhet finns det ett förråd i källarplanet. I månadsavgiften ingår det, förutom värme och vatten, även bredband och TV grundutbud i månadsavgiften.

Bokstavligen ett stenkast från hemmet finns en park som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch. Ytterligare guldkorn i närheten är caféet Fru Marias Bak, restaurangen Aloë med två Michelinstjärnor samt restaurangen Rinos Bodega.

Hall 
Välplanerad hall som har gott om plats för ytterkläder och skor i garderoben med skjutdörrar. Utrymme finns också för en byrå och spegel. På den första delen av hallgolvet ligger ett praktiskt klinker. Väggarna i hallen är målade i en sober nyans. 

Sovrum 
Stort rum med fönsterpartier i två väderstreck. Ostört läge med utsikt över den trevliga balkongen. Plats finns för dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns garderobsförvaring. Väggarna i sovrummet är målade i en snygg grågrön nyans.

Badrum
Mitt emot sovrummet är badrummet placerat. Badrummet är utrustat med badkar med glasvägg, handfat med kommod, badrumsskåp, handdukstork och WC. Längs ena väggen finns tvättmaskin, torktumlare, väggskåp samt en arbetsbänk. En trevlig detalj är golvvärmen. 

Kök 
Det snygga köket är nyligen renoverat av nuvarande ägare. De släta vita köksluckorna bryter av fint mot bänkskivan och stänkskyddet. Fina detaljer är mässingsbeslagen samt blandaren i mässing. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (2020), ugn (2020), hällspis (2020), diskmaskin samt mikro. För den som önskar så går väggen mot arbetsrummet/sovrummet att ta ned. 

Vardagsrum 
Vardagsrummet är i anslutning till köket vilket resulterar i trevliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för soffa, fåtölj och matbord. Längs ena väggen finns en snygg platsbyggd bokhylla som har en naturlig plats för TV:n. Från vardagsrummet nås balkongen. 

Balkong
Underbar balkong som är väl tilltagen i storlek! Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum. Placeringen bjuder dessutom på härliga soltimmar. Här finns plats för matbord, solstol och en massa blommor. 

Sovrum/arbetsrum
Nuvarande ägare har låtit bygga det här fina rummet som går att nyttja som sovrum, gästrum eller förslagsvis kontor. Industrifönstret mot vardagsrummet är en snygg detalj.