BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Hakeskyttvägen 19

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4998
  • 775
  • 5024
Värdera din bostad

Beskrivning

Älvsjös vackraste 2:a som enkelt kan göras om till 3:a! Vackert gavelläge med fönster i 3 väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Otroligt mysig bostad i 30-talshus med tidstypiska detaljer bevarade. Vackra vitlaserade trägolv samt gott om smarta och yteffektiva lösningar. Helkaklat badrum med dusch/wc. Kök med plats för matbord samt mycket goda arbetsytor och förvaring. Vardagsrummet är ljust och härligt med plats för matsalsbord, soffhörna eller önskvärt möblemang. Stort sovrum som mycket enkelt kan delas av till två sovrum om det behövs. Vackra inbyggda garderober i original. Stor och härlig trädgård som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Här bor man i gamla Älvsjö i lägenhet men känslan av ett hus.
Lägenheten ligger fantastiskt belägen med endast 200 meter till bussanslutning samt Älvsjöskogen precis runt hörnet. Långsjön hittar ni bara en bit bort med badmöjligheter under sommaren. Endast ett par minuter bort ligger Älvsjö centrum.

Stambytt 2006!

Hall
Välkomnande hall med bra plats för avhägning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter. Genomgående i lägenheten har man en generös takhöjd, fina vitmålade väggar och tak samt vita plankgolv i furu. Hallen leder förbi badrummet in mot kök och vardagsrum. Två platsbyggda garderober. 

Vardagsrum
Vackert och rymligt vardagsrum i gavelläge med två fönsterpartier. Mysig utsikt över Gamla Älvsjös villatak. Här har man gott om plats för både större soffa samt matplats. Vackert plankgolv och fina vitmålade väggar.

Sovrum
Stort och tilltalande sovrum som mycket enkelt kan delas upp till två sovrum tack vare att det är två stora fönster i två väderstreck. Här finns gott om förvaring genom två platsbyggda klädkammare i original som blir som en vacker passage mellan vardagsrum och sovrum. Vackra golv i original. Naturlig nisch för arbetshörna för den som behöver jobba hemifrån. 

Kök
Mysigt och gemytligt kök med trevlig matplatsdel framme vid fönstret. Från det stora fönsterpartiet har man fin utsikt över trädgården på baksidan och kringliggande villor. Köket är en perfekt mix av bevarad charm och moderna lösningar. Delvis bevarade köksskåp, inbyggt skafferi och ett serveringsskåp kombineras med nya skåp, bänkskivor och kakel. Gott om plats för både arbetsyta men också förvaring. Den maskinella utrusningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis med keramikhäll och köksfläkt med vit fläktkåpa.

Badrum
Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte 2006. I badrummet finns wc, handfat och dusch.