BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kils

Kils Hagväg 15

  • 6 rum och kök
  • 181 kvm
  • 11.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Redan vid uppfarten förstår man att denna villa är något extra. Här välkomnar omsorgsfull stenläggning och den gråputsade kubistiska fasaden med skogen som bakgrund . Innanför ytterdörren möts man av sikten går rakt genom huset och ut genom de stora glaspartierna invid matplatsen. Just stora fönster, ofta från golv till tak, och genomtänkta siktlinjer är karakteristiskt för detta hem. Ett välbyggt hus i EPS-betongsten med högt i tak, ritat av arkitekten Patrik Windisch. Byggnadstekniken med endast mineraliska material ger ett hus som andas och ventilerar ut fukt, är brandsäkert och inte kan mögla. Båda villans plan har vattenburen golvvärme.

Varje kvadratmeter är omsorgsfullt planerad i de två hela planen. Köket från Ballingslöv är stilrent modernt med vita luckor i Corian, Corianbänkskivor och påkostade vitvaror från Siemens och vinkyl från AEG. En köksö utgör den självklara samlingspunkten. Vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning med köket, men den vackra eldstaden från Contura blir en naturlig avgränsning. Flera altandörrar leder ut till den stora altanen som omsluter huset. Här ute finns även ett härligt spa-bad som används året runt och rymmer hela familjen. Läget är högt och tomten gränsar mot skogsmark, vilket bidrar till känslan av enskildhet trots villans stora glaspartier.

På entréplanet finns utöver kök och vardagsrum; ett sovrum med tillhörande klädkammare, ett badrum med dusch, tvättstuga och förråd. En trappa upp är ytterligare tre sovrum belägna. Här uppe finns även ett trevligt allrum. Badrummet är smakfullt och har såväl dubbla handfat, dusch och stort hörnbadkar.

Invid uppfarten är ett isolerat garage med automatisk port belägen. I bakre delen finns ett isolerat förråd och totalytan för garage och förråd är ca 30 kvm.

Längs strandlinjen i Kilsviken invid Baggensfjärden finns bryggor och badmöjligheter. De boende i närområdet har tillgång till båtplats nere vid bryggan i Kilsviken. Här kommer det också att byggas en bastu för de boende och denna ska vara klar våren 2021. Lekplats finns i området och i närområdet ligger bra förskolor och skolor samt fritidsaktiviteter som golf, ridning och skridskoåkning. Täta kommunikationer tar dig till City.

Sammantaget är detta ett kvalitativt hem att njuta av i många år framöver.