BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Högbergsgatan 59B, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 51.5 kvm
  • Såld
  • 4559
  • 1086
  • 2584
Värdera din bostad

Beskrivning

Perfekt planerad 2:a med högt gavelläge och underbar fri utsikt över Fatbursparken. Här finns fina bevarade 30-tals detaljer. Attraktivt läge mellan Mariatorget och Götgatsbacken. Högst upp i huset ligger en stor takterrass med sol från morgon till kväll med underbar fri utsikt. I anslutning till terrassen finns även en trevlig festlokal som man kan boka. Lägenheten är i behov av renovering. Föreningen kommer ombesörja och bekosta badrumsrenovering.

Hall
Välkomnade hall med gott om plats för ytterkläder via en hatthylla samt via två garderober. Omgivande väggar är målade i en ljus nyans och på golvet ligger en plastmatta. 

Badrum
Till vänster om entrén ligger badrummet, som är helkaklat. Det finns badkar, handfat och wc. Föreningen kommer att ombesörja och bekosta badrumsrenovering i samtliga lägenheter. Tidsplanen är ej definierad, men troligtvis kommer det ske mellan maj 2021 till mars 2022.

Vardagsrum
Fortsätter man rakt fram från hallen kommer man in i vardagsrummet och det är nu man slås av den fantastiska utsikten och det härliga ljuset som skiner in över tapetserade väggar och ekparkett i original. Rummet är lättmöblerat och rymmer både soffgrupp och matsalsbord.

Sovrum
Rymligt och rogivande sovrum med ett brett fönsterparti ut mot Fatbursparken. Plastmatta och målade väggar i en ljus nyans. Det finns en rymlig klädkammare med tillhörande linneskåp.

Kök
Praktiskt kök som är i behov av renovering. Utrustningen består av spis med ugn, spisfläkt och kyl/frys. Matplatsen för 2-3 personer är placerad vid fönstret. För mer öppen planlösningen, kan man öppna upp mellan kök och vardagsrum, se alternativ planskiss.