BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Margretelundsvägen 84

  • 3 rum och kök.
  • 74 kvm
  • Såld
  • 7480
  • 525
  • 6208
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastiskt välplanerad 3:A som omsorgsfullt totalrenoverats med påkostat kök och badrum. Dessutom har man här trivsam vy. Attraktiv adress intill rogivande grönskande omgivningar - en bro ifrån stan i stabil BRF med låg avgift där även bredband ingår! Bostaden har omsorgsfullt renoverats 2021 i stilrent skick med påkostade materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. 


Här har ni en lägenhet som har allt du kan önska dig och lite till. Välkommen att flytta in och trivas från dag ett. Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till något enastående. Även eldragningarna & elcentralen i bostaden är uppdaterad och förnyad. Här har ni ett inflyttningsklart boende som passar väl för paret, småbarnsfamiljen,  som singeln med högt ställda krav! Bostaden bör upplevas på plats.

Med ett utav områdets bästa lägen ostört inne i Tranebergs grönska. Perfekt läge med kvällssol. Till tunnelbanan tar du dig med en kortare promenad, mer praktiskt läge får du leta efter. Med närhet till Alviks torg har du matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger inom sparsamt gångavstånd.

Dessutom finns förutom tunnelbanan även tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter. 

Brf Nipfjället 10 är en utav området största och starkaste föreningar med ordnad ekonomi och en fastighet i mycket gott skick! Tomten ägs av föreningen, vilket är ovanligt för området. Dolda tillgångar i form av hyresrätter, i dagsläget 19 st. Garage, tvättstuga, gästlägenhet, tvättstuga, förråd, cykelförråd samt gemensam uteplats med grill är några av de lyxiga tillgångarna som föreningen erbjuder. I dagsläget har föreningen en välfylld kassa.

- Underbar balkong med bra solläge
- Stabil förening som äger marken
- Kort promenad till tunnelbanan
- Påkostad lägenhet med det lilla extra
- Ett stenkast till vattnet
- Hiss i fastigheten

Varmt välkomna till ett perfekt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne!
Genomgående välplanerat och trivsamt boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm.

Varmt välkommen på visning.