BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid, Stockholm

Pålsundsgatan 3B

  • 3 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 21667
  • 454
  • 7870
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges möjlighet att förvärva Södermalms hippaste sekelskiftes-3:a som har alla rätt!
I fastighet från 1913 finner ni denna totalrenoverade lägenhet i industristil med bevarade attribut från sekelskiftet som plankgolv i original, djupa fönster med nischer och en takhöjd på tre meter. Fönster i två väderstreck skapar en känsla av ljus och rymd till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det harmoniska badrummet har väggar och golv i microcement och vitt kakel. Medvetna materialval med marmor, mässing och svarta detaljer. Tvättmaskin med inbyggd torktumlare och golvvärme. Det större sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg från Picky Living som ger maximalt med förvaringsutrymme. Härifrån når du den franska balkongen som ligger i ostört läge mot föreningens oas till innergård, öppna upp och njut!


Hallen, med skön golvvärme och tidstypisk klinker, knyter ihop hemmet på ett trevligt sätt med en arbetsplats direkt till vänster. Nyrenoverat kök från 20/2021 med plats för stort matbord i öppen planlösning mot vardagsrum. Gott om förvaringsmöjligheter bakom ljusgråa skåpsluckor samt bra arbetsytor. Bänkskivor och stänkskydd i marmor. Stort vardagsrum med två rejäla fönster med djupa nischer som vetter åt väster. Gott om plats för soffgrupp, tv och extra möblemang. Det mindre sovrummet med kalkmålad vägg och inbyggd garderob når du från lägenhetens allrum. Avgiften är låg och föreningen har en exceptionellt god ekonomi och äger marken. Det finns en gemensam innergård med soldäck, grill och flera matplatser.

Här bor ni på bästa adress i Hornstull, på en tyst och lugn gata, omringad av vackra fastigheter och gröna omgivningar. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer inom korta avstånd. Med närhet till mängder av populära kvartersrestauranger, shopping, promenadstråk och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning!