BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Herr Stens väg 39A

  • 5 rum och kök
  • 128 kvm
  • Såld
  • 6073
  • 321
  • 15713
Värdera din bostad

Beskrivning

Fräscht och modernt bostadsrätts parhus med bästa läge i Älvsjö! En riktig dröm för barnfamiljen! Huset som är byggt 2014 är optimalt planerat där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt.

Genomgående ljusa färger, fina materialval och ekparkett i hela huset som sträcker sig över 3 våningar. Vardagsrummet är ljust, trevligt och ligger med en öppen planlösning mot köket. Från vardagsrummet tar man sig ut till den väl tilltagna altanen med plats för både loungegrupp, grill och matplats. För dom varmare sommardagarna finns en praktiskt och automatisk markis att söka skugga under. Altanen vätter ut mot den gemensamma trivsamma trädgården men har samtidigt insynsskydd. 

Köket har gott om avställningsytor på den snygga bänkskivan och bakom de vita skåpsluckorna finns goda förvaringsmöjligheter. Från köket finns ytterligare en altan som är inglasad och varifrån man kan avnjuta kvällssolen.

Huset har 3 rymliga sovrum på mellanplanet. Möjlighet finns att använda den tredje våningen som ytterligare ett sovrum eller som ett allrum. Huset har två stora badrum, där badrummet på mittenplan är fullt utrustat med badkar medan det på entréplan har dusch. I badrummet på entréplan finns även torktumlare och tvättmaskin.

Huset har utmärka förvaringsmöjligheter med klädkammare på mellerstaplanet, en stor garderob i det stora sovrummet, 27 kvm vindsförråd samt ett eget förråd på tomten. 

Välkomna till det perfekta boendet för den moderna familjen!