BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Alphyddan

Alphyddevägen 9

  • 3 rum och kök
  • 62.6 kvm
  • Såld
  • 3500
  • 6685
Värdera din bostad

Beskrivning

-ACCEPTERAT PRIS-

Renoverad gaveltrea - Gott om förvaring - Nära till kommunikation och shopping - Parkeringsgarage - Flexibelt tillträde

På Sicklas mest soliga framsida hittar ni Alphyddan och denna påkostat renoverade trerumslägenhet där större delarna av lägenheten är renoverade under perioden 2013-2018. Helt nytt kök, platsbyggda förvaringslösningar och ny elcentral.

En komplett lista över samtliga renoveringar finns under "Dokument" längre ner i annonsen.

Härligt belägen mellan natur och shopping finner du dig i en perfekt balans av det lugna och det fartfyllda med lika nära till en härlig skogspromenad som till restauranger, kommunikationer och service! Vad mer kan man önska?
Bussen som stannar 50m från ytterdörren tar dig in till slussen och stan på ca 5 min. Är det utåt du vill ta dig så går Saltsjöbanan 3 gånger i timmen.

Varmt välkomna till Alphyddevägen 9 där vi nu bjuder in till en fantastiskt fin trerumslägenhet om 63kvm!
Här disponerar du över en välplanerad och yteffektiv bostad där det märks att mycket tanke ligger bakom varje renoveringsbeslut. Smakfulla renoveringar har utförts och ändrat planlösningen; bland annat har öppning mellan hall och vardagsrum breddats, väggen mellan kök och vardagsrum sågats upp och ytterligare ett sovrum har adderats till vilket ger oss den 3:an vi har idag. Vardagsrummet är rymligt och öppet med nya golv som sträcker sig lägenheten genom. Här finns betagande stora fönsterpartier och burspråk som ramar in den lummiga innergården utanför.

I köket finns det golvvärme och är fullt maskinellt utrustat med nya vitvaror; bland annat integrerad diskmaskin, modern induktionshäll och inbyggnadsugn, mikro, kyl/frys och kolfilterfläkt i smakfullt genomtänkta färger och stil. I hallen skäms man bort med golvvärme och med utmärkt förvaring i dels en platsbyggd garderob samt en rymlig walk-in-closet.
Badrummet är helkaklat och stambytt 1998. Här finns dusch, handfatskommod samt en kombinerad tvättmaskin & torktumlare.

Lägenhetens sovrum kommer i två storlekar: Ett större med gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats samt stående garderobsförvaring och ett mindre som med enkelhet tar emot en 140 säng då all förvaring med fördel sker i den platsbyggda förvaringsväggen. Rummet gör sig även utmärkt som hemmakontor om behovet finns.

Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen; här kan man förlänga sommaren med en värmelampa och fortsätta avnjuta kvällarna långt in på hösten. Ett fulländat boende redo för inflytt där varenda millimeter vill bjuda in familj och vänner för att umgås i goda vänners lag!

Välkommen på visning!