BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vendelsö

Terminsvägen 10

  • 6 rum och kök
  • 185 kvm
  • Såld
  • 7682
  • 971
  • 11319
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Terminsvägen 10!

Här finner vi en underbar fastighet med alla rätt, låg driftkostnad, optimalt placerad på återvändsgata med närhet till förskolor, skolor, bad, dagligvaruhandel, natur och friluftsliv.

Huset tillhandahåller kvalitéer såsom öppen social planlösning, god förvaring och utrymmen för hela familjen att samlas på. Bostaden erbjuder idag fyra bra sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot kök får en extra mysfaktor under vintern tack vare täljstenskaminen som vackert pryder rummet. Ett smakfullt kök med allt man kan tänkas behöva i utrustningsväg för att utveckla sina kulinariska färdigheter. Två badrum varav ena med bastu, tvättstuga och härliga sociala utrymmen för hela familjen att samlas på både inomhus och utomhus. Den tilltagna altanen blir den naturliga samlingsplatsen under sommartid för grillning med både dom stora och små sällskapen.

För den med gröna fingrar finner vi en välskött trädgård där man motiveras till att skapa sin egen oas med gott om plats för barnen att leka på. Uppfarten är vackert stenlagd med planterings möjligheter intill som ger en välkomnande känsla. Utöver kvalitéer i och runt huset så blir logistiken för barnfamiljen ett minne blott med direkt närhet till alla vardags måsten.

Så missa inte chansen att uppleva detta hus på plats!

- Tvåplanshus
- Byggt 2007
- Barnvänligt område
- Nära förskolor, skolor
- Nära dagligvaruhandel & centrum
- Granne med naturen