BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Skarpövägen 53, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 5139
  • 309
  • 3741
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna perfekt planerade 1,5:a där varje kvadratmeter gör nytta! Många stora fönster släpper in fint ljus.
Generellt bra skick i bostaden, perfekt för att bara flytta in. Stor och möblerbar balkong, en förlängning av vardagsrummet. Bättre disponerad bostad på dessa kvm är svår att hitta i området.

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med flertalet garderober från golv till tak. Hallen tar dig sedan vidare in i kök eller mot vardagsrum. Vardagsrummet är rymligt nog för en stor hörnsoffa, soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen med utsikt över innergård och natur. Yteffektiv sovalkov med plats för en 160 säng och nattduksbord. Generöst och stilrent kök i fint skick med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är idag utrustat med spis, ugn, fläkt och kyl/frys. I köket finns gott om plats för matbord för 4 personer. Fräscht och välhållet helkaklat badrum som är utrustat med badkar, wc och handfat. Förberett för tvättmaskin. Till bostaden hör även ett externt förråd på ca 3-4 kvm.

- Ljus och yteffektiv 1,5:a med ett ordentligt kök
- Rymlig balkong som går att glasa in
- Även bredband ingår i avgiften
- Fint ljusinsläpp från flera stora fönster
- Otroligt stabil HSB förening
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm

Varmt välkommen på visning!