BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sköndal

Sockerbagarvägen 1

  • 6 rum och kök
  • 85 kvm
  • 7.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket välskött hus på Sockerbagarvägen 1! Detta är ett bekymmersfritt kvalitetsboende på en totalyta om 170 kvm, där flertalet stora investeringar redan är gjorda. Huset har bl.a. genomgått; nytt tak, dränering, målat fasader och fönster, installerat luft-vatten värmepump, bytt el, renoverat garage samt totalmålning och golvläggning invändigt. Möjligt att inreda vindsvåningen.

ENTRÈPLAN
Hall
Välkomnande hall med fint ljus tack vare den öppna planlösningen in till vardagsrummet. Grå klinker (elvärme) på golvet och grönmålade väggar. Spotlights för optimal belysning och skjutdörrsgarderob och hatthylla för förvaring. 

Vardagsrum
Mycket trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och med möjlighet att installera en öppen spis. Den som önskar öppen planlösning till köket finns möjlighet att öppna upp väggen, samt den som önskar ett extra sovrum kan sätta upp två väggar i matplatsdelen. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Kök
Mysigt kök med fönster i två väderstreck. Gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Vita skåps och lådfronter samt ekbänkskivor. Utrustat med spis (2021), fläkt, diskmaskin (2021) och kyl/frys (2020). Ekparkett i holländskt mönster, vitmålade väggar och spotlights.

Sovrum 1 och 2
Sovrummen är kvadratiska och lättmöblerade för dubbelsäng, sängbord och byråer. Sovrummen har två respektive tre inbyggda garderober för god förvaring. Båda rummen har mysiga och lekvänliga heltäckningsmattor och trendiga färger på väggarna. 

Badrum
Helkaklat badrum med badkar, spotlights och vädringsfönster.

NEDRE PLAN- hela planet har ekparkett på golvet med ventilerade socklar och platonmatta.
Groventré
Praktisk groventré med mängder av förvaring av ytterkläder, barnvagnar etc. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Spotlights.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med öppen spis och fönster åt två håll. Ekparkett på golvet och blåmålade väggar.

Sovrum
Ett ytterligare sovrum eller kontor. Ekparkett på golvet och gråmålade väggar.

WC
Renoverad gäst wc med snyggt klinker på golvet och beigemålade väggar.

Tvättstuga
Kombinerad tvättstuga och badrum. Här finns tvättmaskin, torktumlare, dusch, diskho och bastu. Pannan är dold lite längre in. Beiget klinker på golvet och kakel på väggarna.

VIND
Flera i området har valt att inreda vinden för fler sovrum, familjen idag använder den till förvaring.

TRÄDGÅRD

Plan, lekvänlig och lummig trädgård med uteplats i ett skyddat läge. Här finns både uppväxta buskar och träd, odlingslådor samt ett stort garage. Bred uppfart med plats för fyra bilar.