BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen / Fredhäll

Wennerbergsgatan 6b, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • 4.150.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en optimalt planerad tvåa med modernt kök i toppskick, vacker betsad och mattvaxad fiskbensparket samt ljusa ytskikt. Högt belägen med insynsskyddad balkong från vilken du har utsikt mot Riddarfjärdens glittrande vatten, Södermalms takåsar och kyrktorn och vidare bort mot Globen.

Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet, generösa arbetsytor i sten och är utrustat med diskmaskin samt stor kyl/frys. Väl tilltagen sällskapsdel med vardagsrum samt matplats invid stora fönsterytor med trevlig utsikt. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och övrig möblering. I anslutning till sovrummet finns även en stor klädkammare. Helkaklat badrum med handduksvärmare, förberett för tvättmaskin. Rymlig hall med vackert stengolv och två stora platsbyggda garderober.

Stabil och välskött förening i fastighet byggd 1944 med bla. a. gästlägenhet och stor tvättstuga. Föreningen har mycket god ekonomi och har beslutat att sänka avgiften med 10% från och med juli 2021.

Centralt läge i Marieberg/Fredhäll med närhet till bland annat stor matbutik, flera busslinjer och Fredhälls berömda badklippor.