BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Duvnäs Utskog - Skuru

Sten Stures väg 20

  • 5 rum och kök
  • 124 kvm
  • 6.700.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta trivsamma radhus med FRIKÖPT tomt på familjeidylliska Sten Stures väg i Duvnäs Utskog.
Här bor du med direkt närhet till natur, vatten, förskolor och skolor. Det lugna och trevliga området är mycket populärt bland såväl barnfamiljer som äldre.

Radhuset är högt beläget på en gata helt utan genomfartstrafik. På både fram- och baksidan finns en idyllisk liten trädgård. På framsidan går man in genom vacker grind och på en gång utav stor gatsten. Utmed husfasaden i västerläge finns en altan varifrån man blickar över den lilla men utsökta innergården som bildas här. På baksidan gränsar tomten mot naturmark och det gör att den känns så myckert större än vad den är. Från den högt belägna altanen har man utsikt mot skogspartiet som den egna tomten övergår i. 

Huset har en välbevarad 60-talsinteriör. Den tidstypiska läckra industriparketten går igen i båda plan och ett vackert trapphus sätter prägel på hemmet. Detta golv är nyligen totalrenoverat i hela huset och likaså är alla väggarna vitmålade. Då hemmet är älskat av samma familj sedan byggåret finns det däremot nu lite behov av uppdatering i kök, tvättstuga och badrum.

På entréplanet finns kök och stort matrum, badrum, tvättstuga och två rejäla sovrum. Om man önskar ytterligare ett sovrum på detta plan är det enkelt möjligt att dela av matrummet i två rum. Så såg det ut från början. En trappa upp nås ett väl tilltaget vardagsrum med ett brett fönsterparti och sluttande tak. I anslutning finns ytterligare ett sovrum eller tv-rum om så önskas. På detta plan är det även möjligt att omvandla det mycket stora förrådet/vinden till ytterligare 2 luftiga rum genom att antingen installera takfönster, eller bygga en bred takkupa. Detta har flera av grannfastigheterna gjort och det innebär många extra kvadratmeter boyta. Detta är ett hem att växa i, men andra ord.

Garage som tillhör huset finns i länga och strax utanför finns möjlighet till ytterligare parkering.

Välkomna till ett drömboende där hela familjen kommer att stormtrivas. Här bor man lugnt och idylliskt, men ändå i ett citynära läge. Hela det chamiga radhusområdet på Sten Stures väg är omgärdat av natur. Endast någon minuts  promenad från huset kommer man till en underbar utsiktspunkt på berget med utsikt över hela inloppet till Stockholm och över mot Nyckelviken. Man har även nära till bad!