BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Jarlaberg

Diligensvägen 32, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 63.5 kvm
  • Såld
  • 5481
  • 471
  • 2206
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset - Västvänd balkong - Genomgångslägenhet med fönster i två vädersträck - Nära både natur och Nackas bästa shopping

Äntligen har ni chansen att köpa denna utmärkta och välplanerade 2:a högst upp i huset med fantastisk västvänd balkong. Bostaden är en genomgångslägenhet med stora fönster i två vädersträck. Perfekt belägen närhet till allt; vatten, natur och kommunikationer till Stockholm City. Detta är en bostad ni inte får missa!

Bostaden erbjuder härligt ljusinsläpp, stora öppna rum och en härlig västvänd balkong som får sol från lunch till sent på kvällarna. När man kommer in i bostadens hall finns det gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Från hallen når man lägenhetens samtliga rum. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat; Soffgrupp med TV-möbel ryms tillsammans med matbord eller liten kontorsdel. Det är även härifrån du når balkongen där utsikten sträcker sig ostört över grannarnas tak och vidare flera mil. Köket erbjuder goda förvarings- och arbetsutrymmen men har även plats för matbord utan att hämma den goda rörligheten. Den maskinella utrustningen består av kyl & frys samt spishäll, ugn och diskmaskin. Även här är utsikten från fönstret fantastisk. Rymligt sovrum med gott om plats för stor dubbelsäng. Här har man även mycket god förvaring i form av garderober längs hela väggen. Helkaklat och fräscht badrum med wc, dusch, handfat, och förberett för tvättmaskin. Inflyttningsredo lägenhet med ett av Jarlabergs bästa lägen!

Välkommen på visning!