BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 24, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 65.5 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld
  • 1265
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen hem till denna fina tvåa om 65,5 kvm. Här har man renoverat och bevarat de gamla industrierna och minst sagt skapat en unik boendemiljö som är svår att hitta någon annanstans.

Här erbjuds ett boende helt utan insyn med högt i tak (ca 3 meter) vackert naturoljat plankgolv och vitmålade väggar. Här har man bevarat den äldre charmen men satsat på bra materialval i både kök och badrum. Lägenheten har stora sociala ytor med en öppen planlösning och stort vardagsrum. Utgång via fantastiska dubbeldörrar till den mysiga balkongen som har det läckra berget som närmaste granne och när mörkret faller tänds den stämningsfulla belysningen.

Köket är påkostat och smakfullt från Vedum och utöver bänkskivor i exklusiv mörk sten även detaljer såsom stänkskydd i marmor, infälld belysning både i tak, under överskåp samt under golvsocklar. Lägenheten har ett trevligt sovrum med två ingångar och plats för dubbelsäng. Badrummet är rymligt med vackert badkar och tvättdel med praktisk arbetsbänk och bra förvaring i överskåp. I lägenheten finns plats att bygga ytterligare ett sovrum i anslutning till vardagsrummet, se alternativ planlösning.

Byggnaden har varsamt renoverats och idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp samt övernattningslägenhet. På Kvarnholmen finns flera smultronställen som restaurang Don felice, Crispy pizza bistro samt Arigato sushi, Café Kvarnholmen och glassfabriken SNÖ. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är bra och flera busslinjer trafikerar området. Du kan enkelt och smidigt pendla till Nybroplan med pendelbåten (SL) som stannar nästan precis utanför porten.