BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stuvsta

Stationsvägen 32, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 75.2 kvm
  • Såld
  • 6418
  • 546
  • 3415
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk väldisponerad bostad med ett, två eller möjligtvis tre sovrum. Nyskapande och innovativa lösningar kan tillsammans med en exceptionellt bra planlösning möjliggöra ett boende utöver det sedvanliga. Enligt föreningens lägenhetsregister är bostaden en 3:a, men säljarna nyttjar den idag som en stor 2:a. I och med ett gavelfönster kan man ifall behovet finns göra om det till en 4:a. Lägenheten är välbevarad men i behov av ytskiktsrenovering.

Hall - så välkomnande
Då du kliver över tröskeln till lägenheten möts du av en välkomnande hall. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger en plastmatta. I angränsning till hallen ligger badrummet samt en rymlig klädkammare som slukar allt och lite till. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Kök - med gott om arbetsytor
Fortsätter du rakt fram finner du det trivsamma köket. I och med att en vägg mellan kök och tidigare sovrum öppnats upp, finns här en mycket rymlig matplats. Köksinredningen består av vita släta köksskåp. Som stänkskydd sitter kakel i en beige nyans. De generösa arbetsbänkarna inbjuder till matlagningssällskap. Utrustningen består av spis med häll och tillhörande ugn, spisfläkt samt kyl/frys.

Vardagsrum - gavelläge med fönster åt två väderstreck
Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat där planlösningen kan varieras efter behov. Det här blir den naturliga samlingsplatsen för såväl den lilla familjen som den större bekantskapskretsen. I och med gavelläget kan man dela av rummet och göra fler sovrum, se alternativa planskisser. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger ett vackert ekparkett i original. Utgång till balkongen som vetter mot öst och föreningens gård.

Sovrum - rogivande mot gården
Härligt sovrum med målade väggar i en behagligt lugnande nyans. Rummet upplevs dessutom väldigt tyst då det vetter mot gården. På golvet ligger en plastmatta. I ena hörnet finns en garderob för förvaring.

Badrum - helkaklat
Tillbaka till hallen finner vi det helkaklade badrummet med matchande klinkergolv). Det finns dusch, handfat, badrumsskåp, handdukstork, wc och tvättmaskin (2020).