BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Fredriksdalsgatan 1, vån 5

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 8381
  • 656
  • 2706
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna mycket stilsäkra och högt belägna hörnlägenhet kan du njuta av generösa fönsterpartier där ljuset flödar in från två väderstreck samt en väl tilltagen balkong som även bjuder på lite sjöutsikt. Lägenheten är härligt luftig och rymlig med stora sällskapsytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden är mycket stilren med eleganta färg- och materialval och genomtänkta lösningar samt bra förvaringsmöjligheter.

I lägenheten finns ett trivsamt  och smakfullt kök med vit skåpsinredning, svart bänkskiva samt vitt kakel- ovan disk- och arbetsbänk. Fullutrustad maskinpark bestående av inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt kombinerad kyl/frys. I köket finns matplats för större sällskap i öppen planlösning mot vardagsrum.

Lägenheten erbjuder vidare ett mycket väl tilltaget vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter samt en fin och praktisk  platsbyggd bokhylla. I vardagsrummet finns även utgång till den stora balkongen om ca 10 kvm som blir en naturlig förlängning av de sociala ytorna i vardagsrum och kök. Balkongen är utrustad med trall och har plats för stor sittgrupp och planteringar. Här kan du njuta av tidig morgonsol samt sen eftermiddags-/tidig kvällssol om sommaren medan du tittar ut mot vattnet åt ena hållet och föreningens trevliga innergård åt andra hållet.

I lägenheten finns ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob samt plats för dubbelsäng och övrig möblering. Lägenheten har även ett helkaklat badrum i stilrena färger med golvvärme, dusch med vikbara väggar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, handfat, kommod, arbetsbänk och förvaringsskåp. Trevlig hall med smakfullt och praktiskt klinkergolv i grått samt en skjutdörrsgarderob med gott om plats för förvaring.

Lägenheten är belägen i en stor förening i Svanenmärkt fastighet med mysiga, grönskande innergårdar. Föreningen är stabil och äger marken (dvs ej tomträtt). Mycket trivsamt läge med Södermalms puls runt hörnet och samtidigt ett lugnt och sjönära läge vid Hammarby Kaj.

- Högt belägen hörn-2:a med lite sjöutsikt
- Underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck
- Väl tilltagen balkong med plats för stor sittgrupp
- Stilsäkra färg- och materialval
- Generösa sällskapsytor tack vare öppen planlösning
- Mycket bra förvaringsmöjligheter
- Bekvämt boende med hiss och garage
- Stor och stabil förening som äger marken
- Lugnt och sjönära läge vid Hammarby Kaj
- Direkt närhet till kommunikationer, affärer och restauranger
- Kort promenad till Gullmarsplan och Södermalm