BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Herrängen - Älvsjö

Brushaneslingan 48

  • 6 rum och kök
  • 90 kvm
  • 9.250.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade villa om totalt 160 kvm med friköpt tomt i trevliga Herrängen. Huset är mycket fint beläget i området med högt läge. Här får man hela 6 rum och kök och plats för tre bilar på uppfarten. 

TOMT OM 474 KVM – MED EGET UTOMHUSSPA
Mycket mysig tomt där man har skapat en insynsskyddad och lummig fristad i perfekt solläge. Här har man tagit tillvara på tomtens naturliga fördelar och förstärkt dess karaktär med ett härligt trädäck, vacker utomhusbelysning, klinkersbeklädd terrass, elektrisk markis, murar och planteringarHär finns stora ytor med plats för sittgrupper, loungedelar, solstolar och grill. En härlig detalj är den stora jacuzzin för 6 personer med tillhörande utedusch. En synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! 

ÖVRE PLAN – LJUST OCH LUFTIGT  
Husets övre plan är till stora delar renoverat med genomgående fina färg- och materialval som tillsammans skapar en genomtänkt och behaglig atmosfär. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum ger rikligt med ljusinsläpp och skapar rymd. Bevarade detaljer från byggåret som fönsterbänkar i natursten och fiskbensmönstrade parkettgolv skänker hemmet extra karaktär.

Vardagsrum 
Fint vardagsrum som karaktäriseras av vackra linjer och generösa glaspartier. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Under årets kalla månader kan man njuta av den värmande eldstaden. Omgivande väggar är vitmålade med en tapetserad fondvägg och på golvet ligger fiskbensparkett. Från vardagsrummet har man access till trädgården och en klinkersbelagd terrass, vilket suddar ut gränsen mellan ute och inne. Detta skapar en miljö som bjuder in till mingel och middagar i det fria. Uteplatsen är även utrustad med markis. 
 

Kök 
Fräscht kök (Puustelli) som renoverades 2017. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn samt spisfläkt. De stora grå kakelplattorna ger ett naturligt inslag till de moderna köksskåpen. Generösa arbetsbänkar och matplats för ca 4 personer. 

Två sovrum
På övre plan finns två sovrum med bra möblerbarhet. Master bedroom vetter mot terrassen och i rummet finns gott om plats för både dubbelsäng och övrigt passande möblemang. Det finns en garderobssektion med skjutdörrar. Vägg i vägg ligger det andra sovrummet som rymmer allt som minstingen i familjen behöver. Det finns en garderob med tillhörande överskåp. I båda sovrummen ligger massivt trägolv.  

Toalett 
På övre plan finns toalettutrymme med wc och handfat. Här finns även ett litet fönster som ger fint ljusinsläpp. 
 

NEDRE PLAN – FLEXIBILITET 
Husets utformning med en huvudentré och en entré via garaget varifrån man har direkt access till det nedre planet gör att huset enkelt kan inredas för att rymma en uthyrningsdel eller ett perfekt boende för de lite äldre barnen.

Entréhall 
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. På golvet ligger praktiskt klinkers med golvvärme. I hallen finns en garderobsmodul med skjutdörrar och i anslutning till hallen finns mycket bra förvaring i form av ytterligare garderober och ett bra förrådsutrymme beläget under trappen.

Två eller tre sovrum 
I anslutning till entrén ligger ett fint och rymligt sovrum med gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt passande möblemang. Gott om förvaring via en stor garderobssektion med skjutdörrar. Från rummet nås även det utrymme som tidigare utgjorde garaget.

Åt andra hållet ligger ett genomgångsrum som kan användas som hemmakontor, allrum/sällskapsrum eller sovrum. Vidare kommer man in i ett sovrum som har fönster åt två väderstreck. I rummet finns gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt passande möblemang. Förvaring i garderob med skjutdörrar.

Badrum - Klädvård 
På nedre plan ligger det stora badrummet som har kaklade väggar och klinkers med golvvärme. Badrumsutrustningen består av hörnbadkar, dusch, toalett, tvättställ med tillhörande förvaring och badrumsskåp. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare.