BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka strand

Fabrikörvägen 4A

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 4097
  • 213
  • 14814
Värdera din bostad

Beskrivning

Makalös utsikt - Balkong mot Stockholms inlopp - Generös takhöjd - Fantastisk planlösning - Fönster från golv till tak - Förening med egen bio, övernattningslägenhet och kylrum för matleveranser - Båtförbindelsen till stan är magisk med täta avgångar och direkt båtar

Letar du efter boendet med det där lilla extra? Då är det här lägenheten för dig!
Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i populära Nacka Strands. Bostaden erbjuder allt du kan önska med bland annat stora fönsterpartier, generös takhöjd, specialbyggt kök och en balkong med vacker utsikt mot Stockholms inlopp där passerande båtar underhåller med jämna intervaller och skapar en stämningen som är svår att hittas någon annan stans!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som sätter den höga standarden som resten av bostaden sedan upprätthåller, här erbjuds goda avhängningsmöjligheter och garderobsförvaring. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet/köket som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen att umgås med nära och kära i goda vänners lag. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap intill fönstergaveln där det naturliga ljuset inte kan beskrivas som annat än fantastiskt.

Köket är exklusivt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll/ugn, diskmaskin kyl och frys. Vitvaror från Siemens. Mycket bra förvaring i stora skåp och ett stort skafferi.

Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga balkongen med makalös utsikt mot Stockholms inlopp. Bättre kan man inte bo! Balkongen har bra plats för bord, stolar och grill. 

Bostaden har även ett välplanerat och harmoniskt sovrum med stora fönsterpartier som enkelt rymmer större dubbelsäng och annan förvaring. Från masterbedroom har man gott om förvaring med en riktigt Walk-in-closet. De andra sovrummet är perfekt för hushållets barn eller som ett kontor/gästrum. Den påkostade industriglasväggen ger rummet en ljus och öppen känsla som möjliggör att ytan fungerar lika bra till arbetsrum som sovrum.

Bostadens stora badrum, andas hotellkänsla med golv och väggar i ljus natursten. Här finns wc, kommod med stor spegel, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även här har man bra förvaring. 

Trevlig förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Vad mer kan man önska?