BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hjortängen, Björknäs

Murkelvägen 10

  • 7
  • 183 kvm
  • 9.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

På en solig hörntomt med naturreservat som närmaste granne återfinns denna rymliga familjevilla! Här finns idag stora ytor och hela fem sovrum - med möjlighet att skapa 7 sovrum. Utöver det ett rymligt garage, stort förråd och ett separat gästrum om 20 kvm. Lite behov av ytskiktsrenovering ger dig möjlighet att sätta sin egen prägel på hemmet, men grundet är god. Båda badrummen är fräscha och relativt nyrenoverade och en luft-luftvärmepump ger låga driftskostnader.

Trädgården är ljuvlig! Belägen i söder, på villans baksida, har man en egen oas som är plan och helt insynsskyddad. Här finns det alltid något som blommar. Flera altandörrar och en stor balkong leder från villan ut hit.

Svampområdet har fått sitt namn på grund av områdets gatunamn av olika svampsorter;  Champinjonvägen, Murkelvägen, Tryffelvägen osv.  Detta är ett omtyckt område att bo i, nära naturen, men endast 10-15 min från city. Området präglas av lugna, barnvänliga villakvarter nära naturen men med kort gångavstånd till både Björknässkolan, förskolor och Johannes Petri skola. In på knuten går även ett härligt motionsspår i skogen och endast 500 meter från ytterdörren finns en trevlig badsjö med liten sandstrand och brygga.