BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Myrängen

Myrängsvägen 61

  • 4 rum och kök
  • 124 kvm
  • 4.995.000 kr /BUD
  • 7683
  • 520
  • 8287
Värdera din bostad

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Friköpt - Småhus. 4 rum och kök .

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.

Uppvärmning

Vattenburet via elpanna.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 4.995.000 kr /BUD.

Driftskostnad

Totalt 3 498 kr/mån (41 976 kr/år) varav värme 1 000 kr/mån, el 994 kr/mån, samfällighet 966 kr/mån, försäkring 538 kr/mån. I Samfällighetsavgiften ingår vattenförbrukning, sophantering, snöröjning. 4 personer i hushållet.

Fastighetsbeteckning
PÅFÅGELSÖGAT 30

Fastighetsrättsliga förhållanden
Självständig, friköpt

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 876 000 kr
Mark, värde: 1 588 000kr
Summavärde: 3 464 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1982
Värdeår: 1982

Fullvärdesförsäkrad
Ja

Fakta - Huvudbyggnad
Byggnadstyp: 2 plans radhus.
Fasad: Träpanel
Grund: Krypgrupp 
Takbeläggning: Betongpannor
Stomme: Trä
Fönster: Treglas
Ventilation: Värmeväxlare
Uppvärmningssystem: Vattenburen uppvärmning genom elpanna (2002). 
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten/avlopp

Parkering
Garage 

Internet
ComHem 

Energideklaration

Utförd 2011. Detta hus använder 78 kWh/kvm och år.

Radon
Mätning utförd 2008. Årsmedelvärde 60bq

Inteckningar/pantbrev
Totalt antal inteckningar: 5
Total belopp: 2 830 000 kr

Rumsbeskrivning

Friköpt och totalrenoverat radhus med en väl tilltagen altan och sol största delen av dagen. En riktig dröm för barnfamiljen! Huset som är byggt 1982 är optimalt planerat där varje kvadratmeter utnyttjas maximalt, utan att tumma på designen. Under 2020 har man gjort en omfattande renovering där man bla skapat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, bytt ut köket, renoverat badrummet på entréplan samt målat entréplan. Mer topprenoverat än så här blir det inte!

Vardagsrummet är stort med plats för både soffa och en stor matplats. Här finns också en värmande braskamin att elda i vid kalla vinterdagar. Från vardagsrummet tar man sig ut till den väl tilltagna altanen på baksidan med plats för både loungegrupp, grill och matplats. För dom varmare sommardagarna finns en praktiskt markis att söka skugga under. Det nyrenoverade köket från 2020 har gott om avställningsytor på den snygga bänkskivan och den stora köksön. Bakom de gråa skåpen och luckorna finns goda förvaringsmöjligheter. God förvaring finns även på övreplan genom den stora klädkammaren. För den som vill går även vinden att nyttja till förvaring då den har ståhöjd och golv. Huset har 3 rymliga sovrum, alla på övreplan. På båda plan finns två stora badrum med påkostade och stilrena materialval. Badrummet på entréplan renoverades 2020 och är fullt utrustat med bland annat badkar, medan badrummet på övre plan har dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Naturligtvis har båda badrummen golvvärme. Friköpt, stort isolerat förråd och bilfri gata i barnvänligt område är också värt att nämna. Välkomna till det perfekta boendet för den moderna familjen! 

 

Områdesbeskrivning

Stuvsta/Myrängen
Stuvsta är ett mycket populärt område där bebyggelsen består till stor del av småhus, många är äldre friliggande villor, men sedan 1950-talet har också ett antal hyreshus tillkommit. Inom Stuvsta ligger bland annat områdena Myrängen, där det byggdes rad- och kedjehus under 1980- och 1990-talen, Solfagra, Kynäs, Segersminne och Stensängen. Området erbjuder verkligen något för alla! 

Service och butiker
På vägen mot Stuvsta centrum, endast 20 minuters gångväg från Myrängen, ligger Stora Coop, Arken Zoo och en färg- och tapetbutik. Här finns även pizzeria, thai och sushi restuaranger. Populära skolor i närheten är Stensängen och Solfagra, de närmsta förskolorna är Daggsvärmen och Daggkåpan. Där buss 705 avgår från Myrängen ligger förskolan Pysslingen och Myrängsskolan. Stuvsta centrum är beläget cirka 10 km från Stockholm City. Det är ett fint utomhuscentrum med låga fastigheter som byggdes på 50-talet. Här finns allt från matbutik och café till kommersiell service som apotek, BVC, Vårdcentral, bank, servicehus mm. Centrumet hyser idag ett 30-tal butiker, caféer, restauranger och mataffärer. Här finns välkända 66 kvadrat sushi och en blomsteraffär. 

Kommunikationer 
Stuvsta har mycket bra kommunikationer och med pendeltåget som tar dig till till Stockholm Central på ca 13 minuter. Busslinje 705 trafikerar från Myrängen och tar dig till pendeltåget i Stuvsta på några minuter. Från Myrängen har du också gångavstånd till Rågsveds T-bana som snabbt tar dig in till T-centralen. Buss 742 tar dig till Farsta och Huddinge Sjukhus. 

Fritid, natur och rekreation i närområdet
Precis bredvid huset finns populära Myrparken med fotbolllsplan och lekplats. Med en kort promenad finner vi både natursköna Magelungen och Rågsveds naturreservat som båda är uppskattade grönområden. Ågesta friluftsområde ligger nära och erbjuder tre elbelysta motionsspår: 1 km, 3,3 km samt Stockholms längsta elbelysta spår på 6,2 km. Vidare finns skogsslingor på upp till 10 km, en promenadslinga, ett belyst friluftsgym samt nya fotboll/handbollsmål för spontanidrott. Även uppskattade Ågesta Golfbana ligger i närheten.