BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Ormingeringen 62A, BV

  • 2.5 rum och kök
  • 46.7 kvm
  • Såld
  • 7167
  • 299
  • 1317
Värdera din bostad

Beskrivning

Högt till tak - Stor uteplats utan närliggande grannar - Låg avgift där fiber ingår - Nära till kommunikationer och butiker - Utmärkt planerad

Äntligen en ljus och inflyttningsredo 2,5:a i ett av västra Orminges bästa områden!
Varmt välkommen till Ormingeringen 62A och denna exemplariska lägenhet om 46,7kvm, bekvämt belägen på entréplan och med egen uteplats i soldyrkande sydvästläge. Stora delar av lägenheten renoverades under 2020 i samband med föreningens andra fastighetsrenoveringar; Golv, yttervägg och badrum stod klart i april. Samtliga av föreningens bekvämligheter har du lättillgängligt i entréhallen precis utanför din dörr; Barnvagns-& cykelförråd samt ditt egna extra förråd.

Lägenheten är fördelad på; hall, kök som öppnar upp till vardagsrum, sovrum, sovalkov, badrum och uteplats. I hallen har du platsbyggt städskåp med utrymme över för extra förvaring eller sittmöbel. Köksdelen är fullt utrustad med induktionshäll, köksfläkt, ugn, mikro, diskmaskin, dubbla kyl och frys samt all förvaring hushållet behöver. Vardagsrummet ansluter till köket i en öppen planlösning och här gör den generösa takhöjden verkligen sig påtaglig. Gott om plats för soffgrupp samt matplats. Ena sovrummet är fullvärdigt med fönster i insynsfritt västläge medan det andra är en sovalkov med platsbyggd garderobsvägg. Lägenheten skämmer även bort dig med ett stort badrum som är utrustat med uppvärmt klinkergolv, dusch och kombinerad tvätt & torktumlare.

Pricken över i:et är den fantastiskt mysiga uteplatsen. Här får du dag o kvällssol med plats för grillmiddag med nära och kära i goda vänners lag! Här avnjuts den friska luften ostört då uteplatsen är den enda på sin sida av huset! Föreningen ska även att på sikt plantera buskar vid uteplatsen som kommer göra den redan mysiga platsen ännu lite trevligare.

Letar du efter en inflyttningsredo, ljus och välplanerad lägenhet med två sovrum behöver du inte leta längre än Ormingeringen 62A! Anmäl ditt intresse till mäklaren. Ses på visning!

Är det hit du bjuder familjen på grill i sommar?