BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 50

  • 2 rum och kök
  • 67.5 kvm
  • Såld
  • 4440
  • 1475
Värdera din bostad

Beskrivning

För dig som har fyllt 55 år! Välkommen till en rymlig 2:a med härlig planlösning med fönster åt tre håll och inglasad balkong i söderläge. Trivsamt kök och stort badrum. Hiss. Nära centrum med t-bana, butik, apotek och café.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i en garderob, ett linneskåp, en klädkammare och på en hatthylla. Linoleum på golvet och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt tre håll. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor. Utgång till den inglasade balkongen.

Kök
Mycket trivsamt kök med stor matplats invid två fönster i vinkel. Gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Utrustat med spishäll, ugn i arbetshöjd, fläkt, kyl (2020), frys (2020), och diskbänk i rostfritt. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Balkong
Inglasad balkong i fritt söderläge. Här finns plats för möbler och planteringar.

Sovrum
Rofyllt rum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i marmor. En garderob ingår.

Badrum
Stort badrum med vitkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Utrustat med WC, dusch, tvättställ, badrumsskåp och tvättmaskin (2015). Badkaret finns i källarförrådet.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen. Badkaret finns i förrådet.