BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 119, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 7001
  • 2006
  • 3083
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en härligt ljus familjefyra! Trevligt boende med optimal planlösning. Genomgående parkettgolv i samtliga rum med ljusinsläpp från två håll. Luftigt och socialt vardagsrum med franskbalkong och kök med plats för både soffgrupp och matgrupp. Lägenheten är från början en 3a men disponeras idag som en 4a.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den genomgående planlösningen erbjuder ljusa ytskikt och flera fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här finner du arbetsvänligt kök med perfekt utrymme för matplats för 6-8 sittande matgäster. Vardagsrum med goda sällskapsytor som är delvis öppet mot köket. Ett av de tre sovrummen ligger i anslutning till vardagsrum som är tillbyggd, ett perfekt arbetsrum eller gästrum. De andra två rogivande sovrum är spatiösa med plats för dubbelsäng i bägge, och skrivbord. Från master bedroom når man även balkongen som vetter i sydöstläge mot innergård. Lägg därtill ett badrum som är helkaklat med golvvärme, dusch, WC och handfat.

Stabil förening där avgifterna varit oförändrade i 18 år. I avgiften ingår värme, vatten, fiber och grundutbud kabel-TV. Fastigheten är belägen i hjärtat av Hammarby Sjöstad med närhet till restauranger, butiker, Hammarby Sjö, tvärbana, buss och färjan till Södermalm och Nybroplan. Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Balkong mot gård med plats för grill & matplats

- Fönster i två väderstreck

- Fransk balkong från vardagsrum

- Optimal och genomgående planlösning

- Välskött brf med garage