BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Sköntorpsvägen 124, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • 6.175.000 kr / Såld

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här erbjuds en klockren Årstapärla i gott skick med bevarat original. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening med låg belåning. Här bor du med naturen i Årstaskogen som utsikt och närmsta granne endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare.  Säkerhetsdörr är installerad. Ljust och fräscht originalkök med härlig och rogivande utsikt mot Årstaskogen. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Matplats för sällskap om ca 6 personer. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Öppen planlösning mellan kök och sovrum som bidrar till generöst ljusinsläpp och ett flertal fönster som utgör en naturlig tavla av Årstaskogen. För den som önskar går det enkelt att återställa originalplanlösningen och därmed sätta upp väggen mellan rummen för att få ett ytterligare ett naturligt sovrum. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj eller tv-möbel. I vardagsrummet finns dessutom gott utrymme för matsalsmöblemang. Här erbjuds välbevarade detaljer i original så som dörrar och golv. Utgång till rymlig balkong i klockrent västerläge mot lummig och rogivande omgivning. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv som är utrustat med wc, dusch, tvättmaskin och förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Utöver badrummet finns även en separat wc. Lägenheten erbjuder tre insynsskyddade och rymliga sovrum med fönsterbrädor i original. Två av sovrummen har gott om plats för dubbelsäng.

- Insynsskyddat läge
- Badrum och separat wc
- Renoverat kök
- Två hissar
- Bevarat original
- Lummig omgivning
- Balkong i väst
- Bra förvaring
- Två förråd
- Välskött förening
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Årstaviken och Årsta torg

Balkong i högt och fritt västerläge - Suddar ut gränsen mellan inne och utemiljö
Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong i högt och fritt västerläge. Här kan du sitta och njuta av kvällssolen med utsikt mot Årstaskogen. Endast ett stenkast från huset nås Årstaviken med populära promenad och joggingstråk. För dig som gillar att bada finns ett antal badbryggor att tillgå.

Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Sköntorp 2 förvärvade fastigheten år 2002 som innehas med tomträtt (omförhandling sker år 2021). Fastigheten består 3 st flerbostadshus där föreningen upplåter 128 lägenheter med bostadsrätt, 10 lägenheter med hyresrätt samt 7 lokaler med hyresrätt och 13 förråd med hyresrätt.