BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Åmänningevägen 19, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • 2.750.000 kr / Såld

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Högt och fritt läge med stor balkong och hiss i huset
Välkommen till denna ljusa pärla mitt hjärtat av Årsta. Här bor du i en ljus och optimalt planerad tvåa med en rymlig balkong som dessutom har insynsskyddat och fritt läge. Nära till bra kommunikationer såsom tvärbana, buss och pendeltåg.
 
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här erbjuds säkerhetsdörr och gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare som enkelt går att använda som separat kontor eller ta ner väggen för att få ytterligare kvadratmetrar i vardagsrummet. Rymligt och fräscht kök med öppen planlösning mot vardagsrum som bidrar till social samvaro. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med modern häll och ugn samt fläkt. Förberett med uttag för diskmaskin och mikro för den som önskar. Gott om plats för arbetsytor och förvaring. Generöst och lättmöblerat vardagsrum där du enkelt kan möblera efter drömmar och behov. Utgång till mycket rymlig och insynsskyddad balkong i klockrent söderläge samt fri utsikt.  Sovrum med plats för dubbelsäng (180cm) och övrig möblering så som sängbord. Fräscht och rymlig badrum utrustat med dusch, wc, förvaring och handdukstork. Förberett för tvättmaskin (nuvarande tvättmaskin fungerar ej). Plats för badkar finns.

- Hiss
- Gavellägenhet
- Balkong i söderläge
- Högst upp i huset
- Generöst ljusinsläpp
- Optimalt planerad
- Bra förvaringsmöjligheter
- Praktiskt kök med gott om arbets- och förvaringsytor

Allmänt om området
Med cykel tar man sig till Söder på ca 15 minuter och till centralen på ca 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.