BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 9, högt läge!

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 7897
  • 453
  • 6175
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett attraktivt och ostört läge ligger denna tilltalande och perfekt planerade 4:a med stor balkong i bästa solläge. Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor i öppen planlösning och utgång till en stor balkong i soligt syd/väst-läge med härlig utsikt och plats för såväl matbord som loungemöbler. Högt läge med genomgående planlösning och stora fönsterpartier skapar rikligt med ljusinsläpp och härlig fri utsikt över takåsar. 

Kök, badrum och gäst-wc är smakfulla och välutrustade med påkostade materialval. Bostaden har även 3 rymliga sovrum. Förvaringsytorna är verkligen optimala med flertalet garderober.  Väggarna är målade med sobra nyanser och på golvet ligger ett vackert ekparkettgolv. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. Här bor man intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg. Här trivs man och det är bara att flytta in!

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge. På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära skolor, förskolor och lekplatser. Både nya Sjöviksskolan (F-9) och Årstadalsskolan (F-6) ligger precis bakom knuten och nås utan att passera vägar. Förskolorna finns närmare än så, på samma gata finns 3st populära förskolor. Utanför porten finns fotbollsplan och en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.  

Lägenheten disponeras enligt följande: 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder mycket bra förvaringsytor via en rymlig Elfa-inredd garderobsvägg med skjutdörrar.                    

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök från Marbodal med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket ligger med vinkel med extra goda arbetsytor och förvaringsytor via en barbänk med 2st sittplatser. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, Microvågsugn, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn samt integrerad diskmaskin. Här finns matplats för det stora sällskapet intill generöst fönsterparti och utgång till den härliga balkongen. 

Balkong (11kvm) - Sommarens räddning
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Balkongen erbjuder underbar eftermiddagssol och delvis fri utsikt över takåsar. Här finns gott om plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Den terrassaliknande balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Börja dagen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. För den som förlänga säsongen yterliggare finns det möjlighet att glasa in balkongen. 

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp och härlig fri utsikt över takåsar med Högalidskyrkan i bakgrunden. Här finns mycket bra möblerbarhet och gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har goda förvaringsytor via en rymlig Elfa-inredd garderobsvägg med skjutdörrar 

Sovrum 2 - Lugnt och ostört läge
Sovrum 2 ligger på andra sidan bostaden och har fri utsikt över den lummiga gården. Rummet passar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. 

Sovrum 3 -  Milsvid fri utsikt
Perfekt som både barnrum som arbetsrum med generöst fönsterparti som erbjuder underbar fri utsikt över Södermalm med flertal kända landmärken i blickfånget. Här får båda säng, arbetshörna och extra garderober plats.

Badrum 1 - Stilfullt & välutrustat
Smakfullt badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med ljusgrått klinker på golvet som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med badkar, wc, kommod, spegel, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovanför.  

Gäst-wc - Praktiskt & bekvämt
Ligger intill badrummet och sovrum 1. På golvet ligger ljusgrått klinkergolv och väggarna är vitmålade. Här finns wc, handfat och spegel. 

Klädkammare - Säsongens alla kläder
Bostaden har perfekta förvaringsytor via en rymlig och inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder.  

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.