BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 28, 8 tr

  • 4 rum och kök
  • 94.5 kvm
  • Såld
  • 9051
  • 452
  • 16516
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en gavel 4:a till salu! Söders bästa läge där man från den inglasade balkongen har en fantastisk utsikt över Årstavikens vatten. Ljus och mycket väldisponerad lägenhet där det finns tre bra sovrum samt gott om förvaring. Fräscht badrum och gästtoalett som renoverades i samband med stambytet. Vardagsrum i vinkel med fönster åt två väderstreck. Matrum med härlig utsikt över vattnet. Mycket välskött förening med god ekonomi. För medlemmarna finns allehanda service som b.la festlokal, gym, bastu, övernattningslägenheter och en roddbåt.

Hall
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall i två delar. Omgivande väggar är vita och på golvet ligger klinker. Perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Det finns bra plats för klädavhängning direkt innanför entrén. I anslutning till hallen finns dessutom en garderob där man kan stuva undan ytterkläder mm. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel.   

Gästtoalett
I anslutning till hallen ligger gästtoaletten som totalrenoverades i samband med stambytet 2019. Ljusgrått klinkergolv, vitkaklade väggar, handfat, spegel och vägghängd wc. 

Kök
Rakt fram från hallen ligger köket, vars matplats är placerad vid fönstret. Det finns gott om förvaring i köksskåpen. Arbetsbänk i sten och kaklat stänkskydd. Utrustningen består av spis med häll, ugn, micro, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl/frys samt ett städskåp. På golvet ligger klinker och väggarna är målade i en ljusgrå nyans. 

Vardagsrum/matsal
Går man till höger från entrén kommer man in i vardagsrummet och det är nu man slås av det fantastiska ljuset, rymden och den hänförande utsikten över vattnet. I och med att det är ett hörnläge har man fönster åt två väderstreck. Solens strålar letar sig in över parkettgolvet av ek och de tapetserade väggarna. Rummet blir en given plats för socialt umgänge och matsalsdelen på gaveln blir en naturlig förlängning av sällskapsytan. Här åtnjuts härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. Från vardagsrummet finns även utgången till den underbara inglasade balkonen i väst. Här sitter man på första parkett och kan njuta av solnedgången.

Sovrum 1
Kanske det största, med magnifik utsikt från bred fönstervägg ut mot vatten och grönska. Tapetserade väggar, plastmatta och två väggfasta garderober med tillhörande överskåp. Detta rum ligger lite avskilt från de övriga sovrummen.

Badrum och klädkammare
Bredvid matplatsen ligger en passage där en rymlig klädkammare samt det stilrena badrummet är beläget. Badrummet som totalrenoverades i samband med stambytet 2019 har vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv med tillhörande golvvärme. Det finns dusch med vikväggar, handfat med tillhörande komod, handdukstork, badrumsskåp, vägghängd wc och spotlights i taket.

Sovrum 2
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang efter behov. Omgivande väggar är tapetserade/målade och på golvet ligger laminatgolv.

Sovrum 3
Detta är lägenhetens minsta sovrum med plats för enkelsäng och tex ett skrivbord. Praktisk förvaring i dubbelgarderob med tillhörande överskåp. Tapetserade väggar och laminatgolv.

Fantastiskt hem för kommande familj. Ett hem på första parkett, med utsikt över vatten och grönskande idyll. En blick mot den vackra järnvägsbron. Njut av årstidernas färger, vackra promenadstråk eller varför inte ett dopp från bryggan vid Årstaviken?